O nas

O PODJETJU

Zasebno podjetje Kupčič Marjan s.p. je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom servisiranja audio - video naprav in trgovinsko dejavnostjo s tehničnim blagom. Ker se je skozi leta vedno prilagajalo tržnim potrebam, sedaj že 29 let uspešno deluje v Ormožu in širši okolici, tudi na Hrvaškem. Od leta 2017 pa ima tudi spletno trgovino in veliko raznih storitev. 

VIZIJA

V podjetju bomo naredili vse, da postanemo vodilni spletni trgovec zabavne elektronike v Sloveniji. Fizična trgovina v Ormožu, pa bo vedno založena z najnovejšimi aparati, da še naprej ohranimo(ohranjamo) status vodilnega domačega trgovca in tudi širše regije.

POSLANSTVO

S strokovno usposobljeno ekipo skrbimo za svoje kupce in jih razvajamo z raznolikimi popusti in akcijami. Dokaz, da delamo kakovostno so zadovoljni in zvesti kupci. Naši kupci zagotovo dobijo najboljšo kvaliteto izdelka, saj lahko izbirajo med vodilnimi blagovnimi znamkami in proizvajalci. V svoji široki ponudbi pa kupce razveseljujemo tudi z odličnimi prodajnimi programi, katere nenehno posodabljamo in sledimo razvojnim trendom v svetu.

Prodajni asortima:
- Pooblaščeni zastopnik TELEKOM SLOVENIJA d.d.
- Telefonija in dodatna oprema
- Računalništvo, celoten program in servis
- Audio-video, celoten program, servis in montaža
- Bela tehnika vseh priznanih proizvajalcev, dostava in priklop
- Mali gospodinjski aparati
- Kuhinjska posoda in pripomočki 
- Vse za nego telesa
- Avtoakustika z montažo in servisom
- Klime z montažo in servisom
- Vse za ogrevanje in hlajenje
- Svetila in elektro material
- Šport in prosti čas
- Igrače, igre in konzole
- Satelitske in zemeljske antene z montažo in servisom
 

 

Blagovne znamke na policah podjetja Kupčič:
Gorenje, BOSCH, Electrolux, AEG, Beko, Candy, Zanussi, Korting, iRobot, HOOVER, Tefal, Iskra, REMINGTON, Garmin, Apple, Huawei, Xiaomi, Nokia, Samsung, Philips, Sony, LG, VIVAX, ASUS, HP, DELL, Lenovo, Acer, AOC, Benq, Logitech, Blaupunkt, Pioneer, BOSE, SHURE, MITSUBISHI, DAIKIN, KRONOTERM in mnoge druge.